För ett tag sedan bakade jag en riktigt maffig kladdkaka, nämligen en kexchokladkladdkaka. Kanske att man ska göra dubbel sats dock, för det är meningen att denna kladdkaka ska vara lite högre än vanligt i och med att man har ett kexchoklad-lager i mitten
Som jag skrev i förra inlägget så var det kladdkakans dag förra helgen och då gjorde jag två olika. Så denna kladdkaka är en klassisk utan smaksättning
Kladdig, kanelsmakande och absolut jättegod. 150 g smör 2 ½ dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 1 msk kanel ½ krm salt 2 ½ dl vetemjöl 2 ägg pärlsocker att strö på Smält smöret i en kastrull och rör i övriga ingredienser
Ja, visst gillar vi alla fredagar lite så där extra mycket helt enkelt. kladdkaka. Ja, alltså, det är så klart lika gott att mumsa även om ni är själva och helt enkelt bara blir sugna på något extra