Så fluffiga och med en smak av apelsin och vanilj, ringla över lönnsirap, servera med glass eller nutella, ja ni hör ju, det kan ju inte bli annat än supergott
* juice från en apelsin. * ca msk vaniljpulver (tex från Bourbon). Häll över allt på en braspanna med bakplåtspapper och skjuts in i ugnen i ca 25 minuter
Man slipper både kavla, trycka, pilleripilla med utstansade kakor som ska plockas upp och läggas över på plåtar innan man ska på allt igen flera gånger tills degklumpen är slut - och ändå får man smarra på pepparkakor
Vispa ihop äggen och vispa sedan ihop dem med chokladsmeten. Blanda i apelsinskal och ev marshmallows. 85 g osaltat smör (+ att smörja formen med ). 1 apelsin (finrivet skal)
Bikarbonaten kan ersättas med 2 tsk bakpulver. Kontrollera att storleken på formen stämmer med receptet, d v s att formen rymmer 1,5 liter. 3 Vispa ägg och socker pösigt, gärna med elvisp. 4 Blanda apelsinskal, mjöl och bikarbonat. 50 g hackade syltade apelsinskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.