Knapriga bitar i olika storlekar, rostade nötter, lagom söt och en ton av vanilj. Men om jag mot förmodan skulle byta ut gröten så blir det oftast en smoothie eller yoghurt med granola
Ekologisk Vaniljpulver (rikligt). Jag har svängt ihop lite olika recept i köket och jag brukar alltid dela med mig utav de godaste och som utlovat kommer här ett supergott recept på en glutenfri och mjölkfri granola som är jättegod att ha på yoghurten
I den här är det istället vanilj och blåbär. Om man har smakat hemlagad granola, vill man knappt äta fabriksproducerad müsli – granola som du lagar själv hemma är så mycket godare
Saft ifrån ½ apelsin. Blanda ihop vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och blanda det ner i margarinet lite åt gången, tillsätt mjölken när all vetemjöl är blandat i och smaka på smeten (om det smakar "mjöligt" blanda i mer mjölk)
Saffranskladdkaka med smak av apelsin, vanilj och mandelmassa. Saft och rivet skal från en apelsin. Blanda sedan i rivet apelsinskal, kanderade apelsinskal, apelsinsaft och riven mandelmassa i smeten, rör så lite som möjligt men så att allt blandas
Här är en mer julig med smak av saffran, apelsin, vanilj och mandelmassa. Blanda sedan i rivet apelsinskal, kanderade apelsinskal, apelsinsaft och riven mandelmassa i smeten, rör så lite som möjligt men så att allt blandas
Populära inlägg. Västerbottenpaj med kantareller. 1 påse torkad kantareller (om det inte finns färska) 1 gullök, hackad 1 rulle smördeg 4 ägg 1,5 dl créme fraiche, man kan anvä
100 g mjukt smör2 dl socker (ta 1 1/2 dl om du vill ha den mindre söt)2 ägg4 1/2 dl mjöl2 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker + 1 tsk vaniljpulver2 msk kanelRivet skal av 1 liten apelsin + 2 msk pressad apelsinsaft100 g grovhackad mandel Rör smör och socker poröst. Riv ner apelsinskalen och pressa ut så du får ca 2 msk apelsinsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.