Så fluffiga och med en smak av apelsin och vanilj, ringla över lönnsirap, servera med glass eller nutella, ja ni hör ju, det kan ju inte bli annat än supergott
Häll det smälta smöret med oljan över mjölet och rör med gaffel till en "typ" smuldeg. Vispa äggulor hårt med elvisp ellrt för hand och portionera i lite, lite olja i taget
* juice från en apelsin. * ca msk vaniljpulver (tex från Bourbon). Häll över allt på en braspanna med bakplåtspapper och skjuts in i ugnen i ca 25 minuter
Man slipper både kavla, trycka, pilleripilla med utstansade kakor som ska plockas upp och läggas över på plåtar innan man ska på allt igen flera gånger tills degklumpen är slut - och ändå får man smarra på pepparkakor
Vispa ihop äggen och vispa sedan ihop dem med chokladsmeten. Blanda i apelsinskal och ev marshmallows. 85 g osaltat smör (+ att smörja formen med ). 1 apelsin (finrivet skal)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.