Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
Tag från värmen och vänd ner ruccolaoch ärtskott. Salladen går utmärkt att äta som ensamrätt, men funkar också som tillbehör till exempelvis lamm eller kyckling
Korven tillsattes igen och jag ställde sedan denna härlighet till sallad åt sidan medan jag tillredde de andra komponenterna som skulle ingå i denna helt vanliga måndags middag
När grönsakerna rostats klart så ta fram två djupa tallrikar och lägg en näve ruccola i varje. Toppa medsalladslökoch dressa med citronsaft, olivolja, salt och peppar
Blanda citronsaft, olja, socker och peppar i en salladsskål. Den här salladen var helt makalöst god. Jag hittade en getost med honung i, men nästa gång tar jag vanlig, för getosten blev för mild
Äntligen har jag fått veta hemligheten med att få till en riktigt god och saftig kycklingfilé. Det man ska tänka på när man tillagar kycklingfilé är att köttet ska vara tinat och gärna rumstempererat
Blanda i vinägretten i den varma salladen. Krydda med paprikapulver och svartpeppar. Fräs vitlök, champinjoner, lök och korv i lite olivolja i en stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.