Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
Istället bjuder jag er på ett gott recept av ljummen pastasallad med stekt fläskfilé, champinjoner och bearnaisesås och min bästa vinegrette som passar så bra till
Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Hacka persiljan och blanda med oljan och citronsaft av citronen. Blanda oljehacket med rödbetorna. Fräs linserna i en stekpanna med lite olivolja och den rivna vitlöken
Färskpotatis gifter sig med Västerbottensost. Smaksätt med flingsalt och peppar från kvarn. Strö över kapris och getost Jag dekorerade med några salladsblad
Ringla över rikligt med olja, strö över flingsalt och kvarna över svartpeppar. Ringla över lite valfri balsamico, droppvis, och garnera med timjankvistar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.