Baconstekta dadlar med fetaost, färskafikonoch knäckesticks. Till detta hade jag ett block fetaost garnerat medfärskafikon som jag skurit i tunna skivor samt några myntakvister
Skär ett kryss i fikonen, dock ej ända ner. Ställ på ett fat eller varsin tallrik. Rulla ihop en skinkskiva till en liten rulle och vik på mitten och ställ med den vikta delen neråt
Färskafikonmed gorgonzola ochhonungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
Rödbetsbröd är inget jag vanligtvis brukar baka men jag tänkte att det kunde vara roligt att slå två flugor i en smäll och baka ett lite annorlunda och spännande bröd samtidigt som jag fick en möjlighet att göra över med lite av rödbetsskörden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.