Eventuellt kan du tillsätta en liten skvätt vatten om det behövs för konsistensens skull. Det här var vad jag åt mellan mitt yogapass ochstyrketräningspass igår – krämig proteinglass med blåbär och kanel
Hade lite gröna oliver till som snacks. I den hade jag svartpepparkubb (rökt skinka med massor av svartpeppar), strimlad vitkål, majs, tomat, paprikasallad, stekt kycklingfilé och en dressing på majonäs, mango chutney och curry
Det blir såklart lite mer planering med mellanmål och luncher under veckorna ochmaten jag äter är ganska enformig för att det ska gå snabbt och smidigt
Det är lite svårt att veta i vilken ände vi ska börja redogöra för er om vår fantastiska mat- och vinresa i hjärtat av Italien men vi tänker att vi börjar lite allmänt och så får det bli lite som en följetong i några inlägg framöver
åt och va glad, tyckte köttet blev precis lagomt stekt (han älskar när det är lite rött). Köttet fick hon dock lämna till pappa för just hennes skiva va lite röd så hon fick ta en ny
Efter att ha betalat ett busskort och blöjor till barnen, fanns inte mycket kvar till mat. Tycker inte jag gör annat än att handlar mat, men det enda stället det märks är på bankkontot
) och njuta av liteplockmat. Så därför tänkte vi tipsa er om lite gott plock till nästa helg, kanske ska ni ha kräftskiva och behöver lite nya idéer på goda drinktilltugg
Rensa grillad kyckling och skär i bitar. Blanda ihop cheme frache med chilisås och kryddor. 1/2 grillad kyckling 2 dl creme fraiche 1 dl chilisås kryddor som salt peppar och salladskrydda 2 bananer skivade. Lägg ner i en form och grädda i ugnen 30 minuter
Amaranthmjöl och quinoamjöl t ex kan kännas lite bittert i smaken, och behöver blandas upp med något annat mjöl, och gärna någon sötma som honung eller agavesirap
Årets pumpa ska troligen få sitt uttryck idag innan det blir spanskaläxa tillsammans med W, skjuts till handbollsträningen, släpp av M hos farmor och farfar och L i stan och sen ska jag iväg och ha ett musikalisk litet föredrag för en grupp människor tillsammans med en solist så måndagen är allt annat än ledig den här veckan
Var väl två veckor sen senaste veckomatsedeln, har ju varit liteuppochnervända veckor. Stek köttfärsen och löken på medelhög värme i en klick smör så att köttfärsen blir genomstekt och får lite färg och löken blir genomskinlig
Idag lyxade jag till det liteoch testade att göra en lite nyttigare variant av paj som jag fyllde med rökt lamm, broccoli soltorkade tomateroch fetaost och den blev väldigt populär hos herrarna i detta hus
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.