Åt rakt av från skärbrädet och det kändes väldigt "rustikt" (fint ord för icke fint). Jag är en riktig sucker förtomater i alla former och när det kommer till brie ochtomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Medan såsen mixades ställdes bröden in i ugnen tills osten smälte och allt fick fin färg. Jag behövde inget extra salt, buljongen räckte fint, mensmaken är som baken, så smaka av med salt
Hoppas ni hittar lite inspiration nedan och kika även in under menyn Recept här på bloggen så finns det så klart en massa annat gott att laga till ifall ni tröttnar på julmaten
När vi forskade vidare om Karl-Alfreds favoritgrönsak så upptäckte vi dessutom att det i spenatfinns oxalsyra vilket gör det svårare förkroppen att ta upp kalcium, ytterligare en anledning att inte äta alldeles för mycket av den (och absolut så lite som möjligt för frun i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.