Dels kan jag inte motstå vitchoklad, och jag är oerhört svag för choklad-salt smakkombinationen, men sen försöker jag också äta mer havre då det är bra för min mage, så jag kunde bara inte låta bli att baka dessa
Lingonoch lax lät ju hur galet som helst. Men jag hittade det jag hoppats på och lite till. Vispa ihop grädden med timjan, fond samt lingonsyltoch slå det runt om laxen
De senaste veckorna har jag varit smått besatt av att ta fram ett recept på den ultimata havrekakan. Målet har varit en platt och tuggig kaka som är knaprig längst ute i kanterna, men härligt seg i mitten – alltså en ”cookie” av amerikanskt snitt
Rör smör och socker mjukt och luftigt. Blanda alla torra ingredienser och rör ned dem. Formla bollar, placera dem glest på två plåtar med bakplåtspapper och tryck ut bollarna till platta kakor (de flyter ut ytterligare under gräddningen)
I går var det date-night för mig och maken. Middag och senaste Star warsfilmen stod på schemat. Men självklart kan vi inte ha det så mysigt utan att lämna något gott till barnen och de snälla barnvakterna, så därför slängde jag ihop de här enkla havrekakorna till dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.