Basen är en helt vanlig kolakaka som jag har smaksatt med kakao och kokos. Jag måste erkänna att jag är väldigt svag för kombinationen chokladoch kokos
Vispa smör och socker till en jämn smet, gärna med elvisp eller använd matberedare. (Tänk på att inte ta för mycket vetemjöl vilket man nästan alltid gör om man gräver med decilitermått i mjölpåsen för då packas mjölet
Hacka chokladenoch lägg den tillsammans med grädden i en kastrull. Tryck till kakorna med en gaffel. Något som är riktigt gott och som jag tror att alla älskar är chokladbollar
Som jag jobbat och jobbar med detta – bakat och fotat, fotat och bakat. Välkommen tillbaka redan imorgon då jag bjuder på ett nytt gott bakverk med smak av saffran
Så medans jag sätter mig och knåpar ihop ett nytt recept till gästerna som kommer ikväll så lämnar jag er med det här supergoda receptet på Kinapuffsnittar
Kolasnittar är knapriga kakor med kola och vaniljsmak som är superenkla och snabba att slänga ihop. Skär längderna i sneda bitar medan de fortfarande är varma
Baka med godis är uppskattat och de här kakorna är dessutom hur enkla som helst att röra ihop. Blanda socker, havregryn, kokos, vaniljsocker och mjöl i en skål
Tryck till dem med en gaffel i ett korsmönster. Den här lilla kakan går snabbt och lätt att göra, den går bra att frysa (tinar på ett par minuter) och har en underbar smak av kaffe ochchoklad
Rulla dem som bollar och lägg ut dem ganska glest på en ugnsplåt klädd med bakplåtspapper. Kanske inte den bästa kombination om man ska lyckas med vikten just
Blanda till sist i havre ochchokladmed en träslev. Det jag tyckte allra bäst om med kakorna är att de blir så knapriga och håller sig så i kakburken med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.