i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. B. a. k. d. p. o. t. s. m. e. r. ä. g. ö. å. c. h. H. n. j. 4. 1. l. v. 2. S. u. 5. -. 0. K. f. ,. y. A. b. 6. @. 7. 3. •. T. (. ) d. k g
"Rakott krumpli" som det heter på ungerska kan översättas med "lagrad potatis" och görs medfärdigkoktpotatis, färdigkoktaäggoch ungersk kryddig korv (exempelvispaprikasalami) som ger smak och karaktär åt rätten
salt och peppar. Ingredienser ½ gurka. 50 g inlagd saltgurka. 400 g potatis. 1 burk inläggningssill à 400 g. 1 ½ msk olivolja. 1 ½ msk kapris. 1 knippedill
Skala och mosa äggen. Skala och hacka löken. Blanda äggoch 2/3 av löken medgräddfil. 300 g matjessillfiléer. 4 hårdkokta ägg. 2 dl Arla® gräddfil. 600 g potatis. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g matjessillfiléer 4 hårdkokta ägg 1 röd lök 2 dl Arla® gräddfil 600 g potatis
Det blev en hastigmiddagigår så jag tärnade ner liteöverblivenpotatisi en panna och stekte köttbullar ochprinskorvi en annan och avslutade med ett gäng stekta ägg när allt var klart
Skala och mosa äggen. Skala och hacka löken. Blanda äggoch 2/3 av löken medgräddfil. 300 g matjesillfiléer. 4 st hårdkokta ägg. 2 dl Arla® gräddfil. 600 g potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.