Ingredienser 400 g Potatis, fast sort 12 st Grebbestads ansjovisfiléer 125 g Spad från Grebbestads ansjovis (1 ask) 4 dl Vispgrädde 2 st Lök, gul 1 nypa(or) Socker Salt Peppar Smör, till stekning och på gratängen Ströbröd Skriv ut
Skala och skär upp sötpotatisen i stavar. Häll av vattnet och vänd sötpotatis stavarna i maizena. Häll olja över stavarna och tillsätt flingsalt (efter tycke och smak)
T-bone steak. Grilla köttet med salt och peppar på låg värme (ca 125 g) till ca 50 grader och låt de sedan vila 8-10 minuter i aluminiumfolie eller smörpapper, tänk på att inner temperaturen stiger när de vilar. 56° C - ta bort från grillen mellan 50-52° C. 58° C - ta bort från grillen mellan 52-54° C. 62° C - ta bort från grillen mellan 54-56° C
Servera kycklingspetten tillsammans med jordgubbssalladen och basilika & citronsåsen. Blanda olivolja, soja, honung, worcestershire, vitlök, timjan, salt och peppar till en marinad
Jag har ändå så svårt att förstå både köttbullar och fiskpinnar från fabrik. Vill man ens veta vad som mals ned, pressas ihop och sedan döljs bakom en tjock panering
Bryn smöret och låt chokladen smälta med smöret. Vispa ägg och socker vitt och fluffigt. Blanda de torra ingredienserna och sikta ner i äggsmeten, vänd runt tills det är blandat, häll i chokladsmöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.