Krämig & krispig Janssons frestelse | Foodfolder - Vin, matglädje och inspiration!
www.foodfolder.se
www.foodfolder.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g Potatis, fast sort
  • 12 st Grebbestads ansjovisfiléer
  • 125 g Spad från Grebbestads ansjovis (1 ask)
  • 4 dl Vispgrädde
  • 2 st Lök, gul
  • 1 nypa(or) Socker
  • Salt
  • Peppar
  • Smör, till stekning och på gratängen
  • Ströbröd
  • Ingredienser 400 g Potatis, fast sort 12 st Grebbestads ansjovisfiléer 125 g Spad från Grebbestads ansjovis (1 ask) 4 dl Vispgrädde 2 st Lök, gul 1 nypa(or) Socker Salt Peppar Smör, till stekning och på gratängen Ströbröd Skriv ut

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.