Det blev riktigt gott och kommer absolut lagas fler gånger, passar även perfekt till påskens alla prinskorvar ochköttbullar eller så äter ni den som den är
Goda och saftiga köttbullarmed lite extra fibrer. På bilden serverar jag tärnad potatis (fast potatis) med olivolja, torkad basilika, svartpeppar, malen vitlök och salt
Mosa ihop de kokta äggenmed resten av ingredienserna i äggröran. det som är kvar av baconröranskivade tomaterriven ostStek baconetoch i med skivad purjo och svamp
Torskrygg medbacon, äggoch purjo. Nej, men det har varit sjukdomar, fjällresa, dåligt med inspiration, ont om tid, ja mycket annat som har gjort att bloggen har kommit i andra hand
Tyvärr ligger det inte med på webben, så jag får göra det en gång till ochlägga upp det här. Så kom vi på att de ändå hann med en blixtvisit förmiddag/lunch och då, DÅ fick jag äntligen ställa till med brunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.