Linas Chevré-Toast och Ryggbiff med krämig Svampsås…
Fusion Food
Fusion Food
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 skivor surdegsbröd
  • 1 bit god Chevré
  • Honung
  • 1 näve pekannötter
  • Såsen
  • 100 g kantareller
  • 2 portabello svampar
  • 1 gul lök
  • 1/2 dl vatten
  • 3 dl grädde
  • 1 krm fin tryffelolja
  • 1-2 msk kalvfond
  • 1 msk sherryvinäger
  • salt
  • peppar
  • socker
  • Sauterade Primörer
  • 150 g harricot verts
  • 1 knippe sparris
  • 1,5 dl Findus gröna små ärtor
  • 1 solo vitlök
  • smör
  • salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.