Ringla i lite flytande honung i blåbärsmixen och lägg sedan lite blåbärssås på tallriken. ½ dl frysta blåbär1 msk flytande honung. 1 msk flytande honung
Tillsätt krossade tomater, vatten, fond, honung, kryddor. Tomatsås400 g krossade tomater1 dl vatten 0,5 gul lök1 vitlöksklyfta1 msk kycklingfond1 msk honung salt och peppartorkad basilika och oreganoHacka lök och vitlök
Tillsätt honung och cognac. 1 msk flytande honung. 1 msk flytande honung. Lax är barnens favoritfisk och den är ju tacksam att tillaga på allehanda sätt
Grillade persikor med honungskräm och nötter4 portioner 4 stora mogna persikor (eller nektariner)Saft och skal från 1/2 apelsin1 dl flytande honung2 dl naturell turkisk yoghurt100 g rostade nötter Gör så härDela persikorna på mittenAvlägsna kärnornaHetta försiktigt upp saft och skal från apelsinenmen hälften av honungen i en kastrullStäll åt sidan,lägg i persikohalvorna och marinera dem i apelsinhonungen i 30minuterDet gör inget om de får ligga längre,vänd dem efter halva tidenRör under tiden samman yoghurten och resten av honungenHacka nötterna grovtGrilla persikorna ett par minuter på varje sida på svag värme,tills de fått fin färg runt omLägg dem på ett fat och häll resterande apelsinhonung överToppa med honungskräm och nötterPudra ev lite florsocker överServera genast 4 portioner. 1 dl flytande honung
Äpple, ingefära, honung, crème fraiche… Ja, visst hörs det att jag har haft ett finger med i spelet. Ingefäran ger lite spets och honungen ger till sist såsen den där ”kroppen” som gör att alla smaker kommer fram ur sina hålor
Härliga biffar proppade med feta och vitlök och en mustig tomatsås med kryddor och lite honung. Tillsätt tomatkross, vatten, buljongtärning och alla kryddor samt honung
1 msk flytande honung. 1 msk flytande honung. Varm risonisallad med kräftor, sparris och citronsås. Min man är bra på många sätt bland annat så jobbar han hårt med allt det där tråkiga som behövs göras som att måla huset
Ta fram en briebit, skär av "locket" tryck ner nötter, ringla lite honung över. Fin orchidé från pensioerad arbetskamrat som kom in och sa hej då, idag Kvällens middag av lite rester från gårdagen
1 kg karré 6-7 potatisar1 Schalottenlök1 konservburk kantarellsvamp1-2 Äppel1 MorotSmörFranska örterSvart- och vitpepparSaltViltkrydda 1 tsk Honung1 tsk Svarta vinbärssaft1 tsk vinägerMaizenamjöl Dryck. Salta och tillsätt kryddorna och häll i en matsked av svarta vinbärssaften, vinäger och 1 tsk honung
honung. Recept. minna. tors, 2013-08-08 09. 05. 30min. (0). Panera fisken i mjöl, ägg och sedan panko. Värm oljan till ca 180° och fritera fisken gyllenbrun
Tillsätt honung eller sirap, koka in tills det glaserar, smaka av. Honung. Bryn levern i lite smör, salta och peppra, sätt in i ugn vid 150° i cirka 15–20 minuter