nu Mellanlagret består av Nutella, något som jag inte ätit på många många år. Jag åt det när jag var liten, när jag var och hälsade på hos min farmor i Tyskland eftersom det på den tiden inte hade kommit hit till Sverige men fanns där
Häromdagen hjälptes Lilla I och jag åt att skörda de allra första krusbären för i år, och de hamnade i en lättgjord ochgod fika- eller efterrättskaka som är både glutenfri och mjölkfri
Jag ochbakad cheesecake är ganska färdiga med varandra efter den snygga mardrömscheesecaken med ombre-effekt och jag vet inte vad, som bakades för två helger sen
Absolut inte nyttig men ljuvligt godoch ljuvlig. Efter att jag och A igår kollat in både julgranar och stjärnor på Ica Maxi och tjuvsmakat på lussekatter fick det blir en julinspirerad efterrätt igår kväll
Och nej, jag har inte glömt smöret med digestivekexen utan har avsiktligt skippat det den här gången för att hålla desserten så lätt och fräsch som möjligt
Här kommer mitt recept på denna rätt som alltså fungerar både som efterrätt, mellanmål och middag. Lät mig inspireras av Jenny häromdagen och testade att laga en kesokaka, som är som en blandning av ostkaka och pannkaka
ja, så goda är dem haha. en är verkligen försvinnande god med all sin syrlighet och krämighet. Bara häromdagen publicerade jag ett recept på en riktigt god salt karamell cheesecake med en krispig jordnötsbotten
Dessa bakades ju igår på HSB men de såg inte alls ut så, men jag gjorde efter receptet. Sen står det i receptet att det ska vara ett halvt Granny Smith äpple, men jag tog ett som jag pallat hos min kusin på Hönö
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.