Försöker i möjligaste mån länka till ursprunget eller skriva receptkälla när sådan finns, d. Så krångligt om det hade varit copyright på matrecept, allt som är gott vill man ju dela med sig av till så många som möjligt (tjänar inget på detta matbloggande, pot marigolds drivs istället av "kan" och "vill")
Nu ska vi bekanta oss närmare med örtsalt. Att göra sitt eget örtsalt är enkelt och blir otroligt gott och du slipper glutamat och andra äckliga tillsatsämnen
Jag gjorde precis som jag gör när jag använder vanlig potatis dvs koka med mycket salt tills potatisen blir mjuk (dela först den i mindre bitar), häll av vattnet men spara en skvätt i botten av kastrullen
Försökte fjäska med rabarberkakan som är hans favorit och lyckades för några minuter. Herr Backa kämpar på med verandamålningen, skrapar och har bytt några brädor
Herbamare)Gör såhär. Jag serverade min blomkålscouscous tillsammans med en rätt som tillkom genom ett hopplock från kylskåpet, men som blev helt fantastiskt god
Det är första gången som jag själv gör ”crashed potatoes” men jag vet att det är väldigt poppis bland andra matbloggare (speciellt i USA) och nu förstår jag varför
Skär av sparrisknopparna och stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök. Måndag hela veckan känns det lite som, så därför passar jag på att bjuda på ett recept på en lättlagad sallad så kan du testa något nytt för att få lite variation i matekorrhjulet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.