300 g
limechoklad eller samma mängd vit choklad och rivet skal från
skal
4
limefrukter
1-2 limefrukter
för extra mycket limesmak
3. I
en annan bunke vispar du ihop färskost och strösocker. Ha sedan i den smälta chokladen och vispa lite till. Vill du ha i extra skal från lime har du i det nu också.
Ha sedan i den smälta chokladenoch vispa lite till. Ställ tillbaka cheesecaken i kylskåpet och låt citrontoppingen stelna helt och hållet innan du dekorerar och serverar
Gör chokladganachengenom att riva den ljusa chokladen i en stor bunke, koka upp grädden och slå över chokladen, rör till jämn kräm och låt svalna och tjockna
Krossa kexen i en påse genom att kavla. Smält chokladen över ett vattenbad och blanda ner i smeten. Svärmor hade bakat och bjöd på den här till efterrätt i lördags
Sila genom finmaskig sil (kasta de bortsilade kärnorna). Häll i den smälta chokladenoch vispa ihop. Häll blandningen i bunken med cheesecakesmetenoch blanda väl
Hacka chokladenoch smält den i vattenbad eller i mikron på låg effekt och rör om ofta, då det annars finns risk att chokladen blir för varm och klumpar sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.