Lägg över linserna och sedan grönsakerna och korven. Serveras med turkisk youghurt och mango chutney. Lins och couscoussallad med chorizo2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i 10 minuter2 dl couscous fullkorn + 4 dl vatten0,5 pkt saffran1 msk flytande margarin1 tsk sambal oeleklägg couscous saffran margarin sambal i en skål och häll på varma vattnet rör om och sätt på lock. 1 hackad röd paprika1 hackad morot0,5 skivad purjolökfräses i lite smör och saltas250 gram chorizo i slantar stekes
Denna gång valde jag lök (som blir sådär underbart söt av sig själv när den får lagas till i ugnen) och pioppinosvamp som blir jättelen och smörig när den steks i pannan
havremjölk och vatten. Idag testade jag en ny smoothie till frukost. Jag upplevde ungefär samma mättnadskänsla som med mina vanliga frukostar på oats in a jar och fruktsallad
Det råkar vara så fint att när vi hettar upp moroten och serverar den i en maträtt som innehåller fett, så kan vi utnyttja karotenet bättre än i en rå morot
Jordgubbar till fyllning (eller äpplen, rabarber, hallon, blåbär eller något annat smarrigt). Jordgubbarna tryter i växthuset och varje skörd blir nu mindre och mindre
Ny vecka och visst känns det i luften att vi är på väg mot hösten. Inte mig emot, jag är verkligen en höstmänniska, älskar den årstiden, mycket på grund av att min kropp mår som allra bäst då och det känns eftersom jag får så mycket mer energi då
Inför veckans köttfria måndag, bjuder jag på en enkel men smakrik broccolisoppa med just mögelost. Jag vet inte riktigt om det är ok, men det kittlar äventyraren i mig och utmanar mina smaklökar
Mal nötterna (jag körde dem i mixern) och blanda med socker. ). En smakkombination av vallmo och citron. Inte bara de klassiska tillbehören utan även lite nytänk, me like
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.