Någon nypa salt. Kanske är det för att det är mjukt och saftigt med en krispig yta. Det här är ett av dom mest bakade bröden av er läsare – lingon – och zucchinibröd
Det är något särskilt med grönsaker marinerade i olivolja och sedan stekta i ugn eller grillade på grillen, det drar en bris av medelhavet genom rummet när man äter dem
Här ska ni få min godaste lasagne, och i ochmed det även den godaste köttfärssåsen. Jag brukar göra den klar rätt tidigt också får den stå och puttra och gosa till sig i ett par timmar tills det är matdags
Under tiden förbereds en skål med uppvispat ägg och en annan med pankoströ. Trots att jag saltar zucchinin innan och torkar av den för att få ut överflödig vätska vill jag steka den ordentligt (därav två gånger) för att få den smak och konsistens som jag är ute efter
Skär smöret i kuber och finfördela det i mjölmixen med fingertopparna till en grynig blandning. Stek svampen på medelvärme i en stekpanna utan fett, tills all vätska kokat in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.