Dulce de leche-fondant eller kolafondant som den blivit döpt till här hemma. Detta är ett väl beprövat recept som jag tänkte "damma av" och lyfta fram igen här på bloggen, nämligen Dulce de leche-fondant
Matfoto på brun och gul mat blir sällan kul men det härblev så förbannat gott. Crock-Pottad kotlettrad med vilda fantasier (se här hur det gick till), såsen med en rejäl skvätt björnbärsbalsamico och grädde, den mjukade löken från såstillverkningen (skulle slängas med löken smakade ljuvligt av balsamicon) och smörkokt rödbeta
Jag älskar ju Thaimat så jag blev glatt överraskad av denna rätt och kommer att tillaga den många gånger framöver i min fina Pyrexgryta, så stort grattis till Birgitta Jonsson
Alltså den här är nog den bästa chokokakan ever, som jag redan marknadsfört här tidigare. Denna gång lagades den med Keiju och en nypa salt, serverad med en pimpad soija glass (saltanötter och mandlar)
Till middag hade vi fisk med ris, och det gör man så här. Jag flytta hit ner för ungefär 26 år sen och jag har en kompis, som aldrig har varit här nere och hälsat på mig
Den årligen återkommande internationella sparrisfestivalen närmar sig med storm steg och den kungliga grönsaken, sparrisen, är den grönsak som får stå i centrum under ett antal intensiva veckor här framöver
Snacka om att den här veckan inte varit den roligaste. Att vara sjuk själv och att ta hand om en liten som är sjuk gör att man inte orkar med så mycket annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.