Crock-Pottad kotlettrad med vilda fantasier (se här hur det gick till), såsen med en rejäl skvätt björnbärsbalsamico och grädde, den mjukade löken från såstillverkningen (skulle slängas med löken smakade ljuvligt av balsamicon) och smörkokt rödbeta
Garnera med dragon. Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Servera med pasta eller ris. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Servera soppan med bröd. Rör om tills osten smält. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Ett vansinnigt gott sätt att baka meddenna ljuvliga karamelliserade mjölk. Man får vara lite på sin vakt när man gräddar dessa då de snabbt bli "överbakta" men med rätt tid i ugnen och tillbehör såsom gräddig vaniljglass och färska hallon så är detta helt fantastiskt
Ikväll tar jag med mig dem på knytis med ett gäng glada och roliga arbetskamrater. Nu har jag gjort de här tunnbrödssnittarna några gånger så receptet sitter i ryggraden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.