Solrosfrö, pumpafrö, ljusa psylliumfrön, krossade linfrön och svarta sesamfrön. Jag skrev ju att jag provat brödmixen på LCHF-bröd, som alla talar om typ
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Dessa bröd gör jag som lite platta tekakor och jag tycker de är goda när man gör räkmackor bla. Vispa äggen fluffiga, vispa sedan ner crème fraiche och det smälta fettet
Detta är min favorit müslisom jag äter med chiapudding till frukost nästan varje dag. Blanda sedan ner de torra ingredienserna och de hackade sötmandlarna
Tekakor till frukost. Bröd är ju det som iallafall jag saknar när jag försöker äta lågkolhydratskost. Brukar ju göra mittMandelbröd i micron och nån gång Oopsies men nu har jag hittat det godaste brödet
häll i grädde i det smältasmöret, häll i smörblandningen i bunken med de vispade äggen. Ugn 175° i ca 20min 5ägg 50g smör2,5msk grädde 2dl pofiber 2tsk bakpulver 1/2tsk salt 1msk fiberhusk smältsmör, vispa ägg med elvisp. 50g smör. 2,5msk grädde. 1msk fiberhusk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.