Dessa bröd gör jag som lite platta tekakor och jag tycker de är goda när man gör räkmackor bla. 6 st. 1,5 dl mandelmjöl 1,5 dl pofiber 1,5 msk fiberhusk 2 tsk bakpulver 1 tsk salt 2 ägg 2 dl creme fraiche 3 msk vatten 3 msk smält smör vita vallmofrön + uppvispat ägg eller äggvita
Det här är en variant av tekakor innehållande rågsikt. Snart lunch. Jag är superhungrig. Kanske inte bästa tillfället att blogga om goda frukostfrallor, men jag gör det ändå
Tekakor till frukost. 4 tekakor eller 6 hamburgerbröd. 4 tekakor eller 6 hamburgerbröd. Bröd är ju det som iallafall jag saknar när jag försöker äta lågkolhydratskost
Jag älskar riktigt grova bröd och blir sällan sugen på vitt fluffigt bröd. Jag äter sällan lågkolhydratbröd överhuvudtaget men när jag gör det blir det fröknäcken, fröbröd, kesobröd – ni hittar mina brödfavoriter HÄR
Nu har jag bakat deras grova och precis som de med mer vetemjöl i blev de riktigt höga och fina. Jag avgudar ju tidningen Hembakats recept på riktigt luftiga tekakor
Jag älskar tekakor, jag älskar formen av tekakor men oftast är dom onyttiga och lite väl söta. jag bakade fantastiskt goda tekakor igår, saftiga, smakrika och med tuggmotstånd
Vispa äggen fluffigt. Smält smöret och rör ner det, grädden och yoghurten i äggsmeten. Blanda de torra ingredienserna för sig, och rör sedan ner det i äggsmeten
Bakar ganska ofta tekakor av olika sorter, tycker det är enkelt och det går rätt fort. Havretekakor med linfrö 3 dl mjölk1 dl linfrö1½ dl havregrynKokas ihop till en gröt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.