KesofrallorHär kommer ytterligare ett brödrecept, det börjar bli några nu på bloggen. Jag älskar att baka och trots att jag inte äter bröd särskilt ofta själv så är det väldigt roligt att baka
Smaskiga bröd som är lchf-vänliga. Ostfrallor4 st. 3 ägg3dl riven ost2 msk fiberhusk1 1/2 tsk bakpulver. Vispa äggen pösiga och blanda i övriga ingredienser
Jag har sett många olika varianter på knäckebröd som är LCHFvänligt. Men nu har jag hittat ett sådant recept som jag tycker är mer åt det striktare LCHF, dvs utan så många onödiga kollisar
Eftersom jag tycker om bröd som är gjort med en blandning av kokosnötsmjöl och mandelmjöl testade jag igår att blanda ihop en ny pizzabotten och den blev jättegod
Jag har en gasugn som bara har undervärme så det kan tänkas att du får lite andra tider i en elektrisk ugn, men degen behöver låg värme och längre tid än vanligt bröd
Jag bakade bröd, frallor, fröknäcke och den här kardemummakakan. Receptet hämtat från boken "Bakglädje med LCHF" av Annika RognebyLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Mixa brödet och smöret i en matberedare. SKAGENCHEESECAKE (LCHF)Botten. 300 g av Erikas frölimpa kryddat med brödkrydda (eller mandel- och valnötsbrödet)75 g smörCheesecakesmet
LCHF Varma mackor1 ägg125 g keso (1/2 liten burk)0,75 msk fiberhusken nypa salt eller herbamare0,75 dl riven västerbottensostMixa allt med stavmixer och låt stå en liten stund, klicka ut i panna med smält smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.