s FB-sida och sedan ändrade jag liteoch la till en del ingredienser. Klä en brödform med bakpapper. LCHF BRÖD1 limpa6 ägg250 g keso1 dl hasselnötsmjöl2 dl mandelmjöl0,5 dl pumpafrön0,5 dl solrosfrön0,5 dl sesamfrön2 tsk chiafrön2 tsk hela psylliumfrön1 tsk salt2 msk fiberhusk2 tsk bakpulver1. Grädda på nedersta falsen i 175 grader i ca 75 - 80 minuter
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket
Servera med vaniljsås eller LCHF-glass. Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
-). Allt det innehöll var smått galna mängder nötter och frön tillsammans med ägg och olivolja och ärligt talat lät det varken som om det skulle kunna hålla ihop, än mindre smaka gott
Kött -. Bryn färsen tillsammans med den hackade löken, krydda med grillkrydda. Klä utsidan och undersidan, på en springform med avtagbarkant, med ugnsfolie
Smöra en brödform och "bröa" den med sesamfröna. LCHF Rostbröd 1 bröd. 10 medelstora ägg. 1-2 msk vispgrädde. Blanda ner i äggen tillsammans med vispgrädden och låt stå och svälla i minst 5 minuter. Grädda i ugnen ca 30-40 minuter. LCHF Rostbröd 1 bröd 10 medelstora ägg. 1-2 msk vispgrädde
Till det hade jag kokt blomkålsris med tomat- och avokadosallad. När jag bakar, så tillför kokosen, en lätt arom och sötning, vilket innebär att man helt kan utesluta sötningsmedel
Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår. Det fick bli kycklingfiléer som fick steka långsamt i olja och grillkrydda, med en coleslaw, som blev middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.