Jag har suttit dem senaste veckorna och letat febrilt efter just ett LCHF-morotsbröd bland "hälso-bloggosfären" men hittade verkligen ingenting, åtminstone inget som såg gott ut
Faktiskt det godaste ljusa LCHF-brödet jag bakat hittills. Jag blev positivt överaskad när jag upptäckte att det blev supergott att rosta brödet också, det här brödet är enligt mig mycket godare än rostbrödet jag tidigare bloggat om
Antingen va det grymt länge sen jag åt LCHF bröd eller va så helt enkelt detta helt supergott. Hittade det genom LCHFklubben och ändrade det lite efter vad jag hade hemma
Receptet kommer ursprungligen från LCHF GourmetLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Den bästa LCHF- limpan enligt mig hittar ni recept på här. För ofta blir ju LCHF-bröd "inte 100". Dessa frallor från Åse är bland det godaste mjuka frallorna jag testat
Mitt recept på LCHF scones flöder flitigt på instagram. Det är många MÅNGA som lägger ut bilder på LCHF scones och det känns alltid kul när källan visas
GA_googleAddAttr("Tag", "lchf"). GA_googleAddAttr("Tag", "lchf"). För ett litet tag sedan hittade jag ett spännande recept när jag kikade in på paleobloggen Under vårt tak
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Testade att göra lchf våfflor idag med mandelmjöl , och jovisst det blev gott. ) Recept 4 ägg 2 dl mandelmjöl 2 dl grädde 2 tsk bakpulver 1 msk fiberhusk Vaniljpulver Lite salt Blanda ihop allt till en smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.