Ingredienser1 kycklingfilé1 msk smör½ paket bacon50g broccoli i mindre buketter1/4 röd strimlad paprika1/3 grovhackad gul lök2 ½ dl vispgrädde/creme fraiche1-2 tsk currysalt och svartpepparev. lite osaltade jordnötter
Ingredienser
1 kycklingfilé1
msk smör½ paket bacon50g broccoli i mindre buketter1/4 röd strimlad paprika1/3 grovhackad gul lök2 ½ dl vispgrädde/creme fraiche1-2 tsk currysalt och svartpepparev. lite osaltade jordnötter
Jag pepprade och saltade, samt ringlade över rikligt med smör över dem. Ställ dem i en ugnssäker form (tillsammans med bönorna och fisken, se ovan) och, gratinera dem i nedre delen av ugnen i ca 20 minuter, eller tills de fått fin färg
Servera med lingon. Tillsätt keso, bacon och ost och rör runt till en jämn smet. 2 paket bacon. Knaperstek bacon i mindre bitar eller ställ in i ugnen i ca 10 minuter. 2 paket bacon
Hade kunnat toppa fisken också med osten och peston, men lite ombyte skadar aldrig. Lade ner hela tomater i formen tillsammans med falukorven, så de fick bli klara samtidigt
Tänkte dela med mig av mitt recept på Het tomatsoppa medbacon till er. Första tanken som slog mig var hur skulle jag göra med maten när jag jobbar natt
Andra enkla frukostar som ni ser på bild är äggröra medbacon eller kallrökt lax med avokado och majonnäs eller aioli, kokta ägg med räkor, allt väldigt enkelt gott och mättande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.