Grillade två laxsidor på grillen, täckta med en massa dill och chiliflakes. Jag behöll skinnet kvar på laxen, och använde ett löst ugnsgaller som jag lade laxen på, med skinnet nedåt
Jag pepprade och saltade, samt ringlade över rikligt med smör över dem. Till det blev det gröna bönor, fetaostfyllda tomater som doftade dragon och pepparotssås
Ingredienser1 kycklingfilé1 msk smör½ paket bacon50g broccoli i mindre buketter1/4 röd strimlad paprika1/3 grovhackad gul lök2 ½ dl vispgrädde/creme fraiche1-2 tsk currysalt och svartpepparev. 1 kycklingfilé1 msk smör½ paket bacon50g broccoli i mindre buketter1/4 röd strimlad paprika1/3 grovhackad gul lök2 ½ dl vispgrädde/creme fraiche1-2 tsk currysalt och svartpepparev
Jag gjorde ostfrallor nyss… Inspirerad från ‘Allt om LCHF’, och blev jättenöjd med resultatet. Använd sked och klicka ut högar av smet på en ugnsplåt klädd med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.