Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 250 g färsk smördeg 1 äggula 1 tsk vallmofrön 100 g lagrad hårdost (Svecia) 1 dl crème fraiche salt och peppar 150 g najadlax 1 ask smörgåskrasse Lägg till i inköpslistan
1. Potatisstomp. Skala potatisen och koka i saltat vatten. 2. Tillbehör. Skölj alla salladsingredienser. Riv loss salladsblad och strimla paprika och gurka och lägg upp på ett fat
Laxwrap med rostade rotfrukter och hjortronsås2 st2 mjuka tunnbröd3 stora potatisar0,5 rödlök1 palsternackasalt och pepparolja1 bit varmrökt laxcreme fracihehjortronsyltsalt och pepparisbergssalladtomatgurkaDela potatisen och palsternackan i 4 bitar
Supergoda wraps med lax och god kall sås. För 4 personer. 4 laxfiléerIsbergssalladGurka2 tomater3 dl Creme fraiche1 äppleDragonSaltTortillabrödStek laxfiléerna i smör
Det här var verkligen riktigt gott. Och dessutom snabblagat. Om man ens kan säga att det är en rätt man lagar, eftersom man bara smaksätter kvarg och sedan lägger ihop kvarg och lax på ett tortillabröd
Cicci kommer på en stund och vi ska se American horror story och käka en laxwrap. Idag ska jag och slåss på affären med alla andra som handlar midsommarmat
Jag fortsätter att utvärdera recepten i Olgas mat fram till den 10 januari då jag skall recensera boken som helhet, och näst på tur står en snabblunch – Kall laxpizza, eller laxwrap, beroende på hur man äter den
Häromdagen lagades laxwrap, och det var gott- ja. Och jag är tillbaka. Förkylningen nådde sin pik under gårdagen vilket innebär en sak, det kunde bara bli bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.