Servera rårakorna medskagenröra, riven pepparrot, dill, citronklyftor och klickar av rom. Stek på medelvärmemed skirat smör tills potatisen är krispig och gyllenbrun på båda sidor
1Skagenröra enligt Wretman400 g räkor med skal 0,5 dl majonnäs 1 tsk citron, pressad salt peppar. 1Garnering1 liten pepparrot, riven 1 knippe dill 4 klyftor citron 100 g sikrom, avhängd (eller löjrom)
1Skagenröra enligt Wretman400 g räkor med skal 0,5 dl majonnäs 1 tsk citron, pressad salt peppar. 1Garnering1 liten pepparrot, riven 1 knippe dill 4 klyftor citron 100 g sikrom, avhängd (eller löjrom)
Men vi kör på havregryn i denna familjen. Havregrynen mal jag i blender till mjöl. 5 dl havregryn (som mals). Låt jäsa i en timme och grädda i 225 grader i 20 minuter. 5 dl havregryn
Tryck ut runda kakor med en rund form tex en skål eller glas. Igår blev det bak här hemma, jag gjorde havreoch quinoabröd som blev riktigt goda och fluffiga
I veckan bjöd jag på denna rabarber & hallonpaj med ett härligt täcke av havreoch råg. Enligt mig är kombinationen hallon och rabarber helt fantastisk och täcket av råg & havre är verkligen pricket på i
Baka med godis är uppskattat och de här kakorna är dessutom hur enkla som helst att röra ihop. Blanda socker, havregryn, kokos, vaniljsocker och mjöl i en skål
Blanda samman russin, havregryn, havremjöl som du själv har malt i din matberedare, psyliumförskal, ägg, kokosflingor, vanilj, havregräddeoch slutligen honung
Blanda allt och bred ut på en plåt med bakplåtspapper. 6 dl havregryn. 3-4 dl pulpa av morot och/eller rödbeta. Blanda havregrynoch vatten och låt svälla i ca 20 min. 6 dl havregryn. 3-4 dl pulpa av morot och/eller rödbeta
Fyll på med krämen och varva resterande smet med mandelspån på toppen. Mapelsyrup är ju socker det med, men mycket bättre än vanligt socker i alla fall
Knäckiga havreoch kokos-kolakakor med mörk choklad. Rör ihop kokos, havregrynoch socker. havre,. Nu ganska många år senare har dom tyvärr blivit lite bortglömda men det ska vi råda bot på nu med min egna nytolkning av dessa kakor
Forma sedan som en kupol på en tallrik och lägg på ett lager medrom ovanpå. Och jag delar mer än gärna med mig av det, för jag tycker att goda recept ska spridas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.