Kycklingwrap med fetaostkräm

mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 2 1 röster

Ingredienser

  • 1 kycklingbröstfilé (alternativt 100 g tillagadkycklingbröstfilé)
  • 11 tsk rapsolja
  • 11 medelstort tortillabröd (40 g)
  • 125 g fetaost 16 %
  • 11 1/2 msk matyoghurt 8%
  • 11 tomat (70 g)
  • 11 dl hackad gurka (40 g)
  • 11/4 rödlök
  • 11 krm chiliflakes
  • 1 salt och pepparSkär kycklingfilé i tre långa strimlor. Hetta upp olja i panna och stek tills kycklingen är genomstekt. Smaka av med salt, peppar och chiliflakes.
  • 1 Mosa fetaost med en gaffel och blanda med matyoghurt, salt och peppar.
  • 1 Skiva lök tunt. Skär tomat i små tärningar.
  • 1 Värm brödet och fyll med kyckling, fetaostkräm, gurka, lök och tomat.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.