–> Jag blandade keso, tärnad lax och riven pepparrot – så gott. Ännu en höjdarmåltid urOlgas mat. Om jag jämför med rårakorna jag gjorde häromdagen, var de första godare naturella, eftersom jag stekte dem i smör
Det kan passa bra i morgon, när jag kommer att ha fullt upp med att förbereda nyårsmenyn. Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
* blåbärsplättar. Olgas mat. föraktivakvinnor. Boken kan beställas från Olga Rönnbergs företag Mamma Fitness, från Bonnier Fakta och den kan även beställas från Bokus, CDON och Adlibris
blåbärsplättar, fitnessrårakor, kall laxpizza/laxwrap, fitnesspytt, kyckling med mangosås. Boken innehåller också matstrategier som fungerar oavsett vilka frestelser som lockar – du lär dig hur du ska tänka kring kosten på ett sunt och hållbart sätt
I detta inlägg tänkte jag ganska kort och lätt gå igenom hur jag gick till väga för att torka maten. Som ni vet är vi inga erfarna torkare, men jag tyckte faktiskt att det fungerade fint att ha samma temperatur på samtlig frukt och grönsaker som vi torkade
Gjorde därför en variant av fransk potatissallad med massor av kryddgrönt. Varma sommardagar med en temperatur uppemot 30-gradersstrecket dämpar kanske aptiten så där lite allmänt, men den varma maten lockar ännu mindre än den kalla
Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Jag gör ofta och gärna en sallad när solen står högt på himlen och värmen ligger som ett dallrande gelétäcke i luften, då när jag inte har lust att svettas i köket vid spisen eller har orken att tända grillen är det den perfekta maten att plocka fram för småhungriga magar
Plus hur lätt det är att äta grönare mat. Förra veckan spenderade jag själv hemma as you know, men mat är ju något som måste lagas oavsett om man ska äta ensam eller i sällskap
Det skulle bara vara egoistiskt av oss hur mycket vi än saknar henne och vill ha henne hos oss. En middag för trevliga vänner har fått ställas in och en rolig konferens kunde jag inte vara med på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.