Den här är bara SÅ god, helt klart min favorit just nu och jag kan äta den till allt. Tärna även tomat och avokado, finhacka löken och blanda ihop allting
Ingredienser Portioner. 4 8 tortillabröd 400 g laxfiléer salt peppar ca 200 g räkost (mjukost) isbergssallad 1 mango i tärningar ev färsk koriander Lägg till i inköpslistan
Blanda majonnäs med creme fraiche, vatten, chilipulver och salt. Rör ihop och ställ svalt. Skiva chilifrukt och salladslök och blanda med mangon och gurkan
4 Salsa 1 mango 2 avokado 1/2 rödlök 1/2 gurka 1 lime salt och peppar 1 msk olivolja Ris och sallad 4 port ris eller annat gryn 1/2 isbergssallad Lax ca 600 g laxfilé 1 msk riven färsk ingefära 1 msk honung 1 msk soja 1 msk vatten 1 tsk olja Lägg till i inköpslistan
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Nagga pajen med en gaffel och täck kanterna med aliminiumfolie. Börja med att göra kokosmoussen, för den ska helst stå över natten för att kokossmaken ska komma fram
Avsluta med att klicka ut mango- och röd curry chutney. Jag älskar att förbereda och har inga problem med att se till att få vissa saker gjort dagen innan för att det ska underlätta för mig när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet
Blanda saft och skal med apelsinjuice och kryddorna i en kastrull. Eftersom det är fredag idag kommer här ett tips på en riktigt god dessert som man faktiskt kan äta med gott samvete
Gröp ur passionsfrukten och pressa genom en sil,. En förvånansvärt bra kombination. 2 förpackningar 5 minuterssill 1 paket fryst mango, 200 g 2 passionsfrukter 1 röd chili, finhackad 2 msk äppelcidervinäger eller vitvinsvinäger 2 krm salt Mixa mangon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.