Ingredienser Portioner: 4 Salsa 1 mango 2 avokado 1/2 rödlök 1/2 gurka 1 lime salt och peppar 1 msk olivolja Ris och sallad 4 port ris eller annat gryn 1/2 isbergssallad Lax ca 600 g laxfilé 1 msk riven färsk ingefära 1 msk honung 1 msk soja 1 msk vatten 1 tsk olja Lägg till i inköpslistan
Vi åt grillad lax, med många olika röror, sallader och såser. Bred nu över mangosåsenoch strö över ett paket finhackad Fetaost, så det blir jämnt fördelat över hela laxen
Salta och peppra båda sidor av laxen, lägg den på gallret med köttsidan neråt. Bred mangosåsen över köttsidan och strö över finhackad fetaost, så det blir jämnt fördelat över hela laxen
Inledningen blir en laxmedmangooch limeyoghurt. Vartefter lägger jag på blötlagda hickoryspån över de glödande briketterna för att få lite mer rökutveckling ochdärmed smak på den till synes färska och fina laxen
Tärna mangon, är du osäker på hur du gör på bästa sätt så kolla på denna länk. Den här är bara SÅ god, helt klart min favorit just nu och jag kan äta den till allt
Blanda salt och socker och klappa in laxenmed blandningen. Låt det dra medans du gör laxen. Laxen. Blanda ihop risnudlar, mango, mynta och jordnötter med dressingen
Varmrökt laxmed blomkålsris ochmango chutneysås. Vinet i sig var det inget fel på, fruktigt med smak av ananas, päron och citrus, men ihop med rättens rökiga och syrliga smaker skar det sig
Denna goda mangoochavokadosalsa kan du använda till många olika ändamål, om du inte ska ha den till kycklingfajitas så passar den väldigt bra till till laxoch annan fisk, exempelvis en god råmarinerad lax eller varför inte till den grillade fisken i sommar
Krydda laxenmed salt, peppar och paprikapulver. Lax, fänkål och saffransaioli på en måndag. Men nu var jag ju ännu mer sugen på saffransaioli, så det slutade helt enkelt med att jag gick ut och köpte mig en burk färdig majonäs och ett nytt paket saffran - sedan gjorde jag vad jag borde gjort från början
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.