För 4 pers1 stor zuccini1 gullök500 g färsklax3 msk konc fiskfond + 2 dl vatten3 dl CFSalt ,peppar o dragonRis till 4 pers200 g broccoliSaltLägg laxen i en ugnsform , salta ,peppra o dragona. Häll det över fisken o in i ugnen i 15 min på 200 grader
Salta & peppra fisken i och vänd den i ägg & ströbröd. Klassisk fiskrätt på menyn idag. Smält matfettet till såsen i en kastrull och rör ner vetemjölet
Vänd fisken först i mjöl, sedan ägg och sist i ströbröd. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Häll i grädden, lite åt gången tills du har en klumpfri redning och häll sedan i resten av grädden/mjölken under omrörning
Lägg ner fiskoch musslor i grytan. Tina fisken om den är fryst. Skala och finhacka lök och vitlök. Servera fiskgrytan med nygräddad baguette och en klick matyoghurt
Det här är en enkel variant av paella utan både skaldjuroch chorizo. kyckling, skaldjur, spansk . Jag ville ha något varmt, gott, Spanskt och lite vintrigt utan att det blev för tungt
Många är redan trötta på sill, lax, ägg och lamm. En klassiker som har hängt med ett tag och som gör succé på vilken vår- och sommarbuffé som helst eller till förrätt på en helt vanlig middagsbjudning
Strö sesamfrön över fiskenoch krydda med salt och peppar. Fräsch och god sallad som är till. Skär bort skinnet från laxen och lägg den i en ugnssäker form
Blanda alla ingredienser till dressingen och smaka av. Blanda lax och räkor med dressingen. Gör ett kryss på potatisens ovansida och tryck till så att den öppnar sig