Ingredienser Portioner. 4 600 g fryst fiskfilé t ex torsk eller hoki 1/2 tsk salt 50 g smör 1/2 dl ströbröd 1 dl grovhackade cashewnötter 1 tsk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta rivet skal och pressad juice av 1/2 lime 6 - 8 körsbärstomater Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Lägg upp laxen och räkorna i en ugnsform och klicka ut (eller spritsa) moset, häll över Middagsklart gratängsås från Abba, tillsammans med grädde och valfri mängd riven pepparrot
En fiskgratäng får ni idag, en med lax, krämig citronsås och mos smaksatt med dill och citron. Helt och hållet är receptet från fruns egna hjärna, litte sånt och litte sånt ihop med det mest perfekta gratängmoset som någonsin sett dagens ljus - och voilà - en fiskgratäng var skapad
Lite frys- och kylskåpsrensning resulterade i en riktigt god gratäng med milda, goda smaker. 4 portioner 4 portionsbitar lax 2 dl creme fraiche 1,5 dl grädde 150 gram färskost med
Servera den gärna med en sallad på rucola med lite olivolja och vinäger. 1Häll blandningen över laxen och räkorna och toppa med riven parmesanost. 1Garnera gratängen med färsk basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.