Innan servering garnera medräkor, citron och dill. Gör såsen och smaka av med salt och peppar. Tror att det är elbolagen, de tycker nog inte att de fått in tillräckligt med pengar i vinter
Servera med färsk, kokt pasta och lite rucolasallad. Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa
Garnera med skalade räkor, dill och citron. Tillsätt ägg och smör och smaka av med salt och peppar. Blanda dem med de övriga ingredienserna till fyllningen
Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra till sig en bra stund
Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper och krydda med citronpeppar. Låt kräftstjärtarna rinna av väl och blanda med créme fraiche, majonnäs, dill och gräslök
Krydda med salt och citronpeppar. Halvtina fisken och lägg den i smord ugnsform. Om man inte blandar purjon med crème fraichen så blir den rosafärgad men är dock ätbar
Lägg laxen i en smord ugnsfast form och krydda med salt och peppar. salt och peppar. Vispa grädden och blanda med crème fraiche, senap och dill och bred över laxen
Hacka dillen och rör ihop det med crème fraiche, bred röran över laxen. Och visst. Har läst flera tips om att man ska täcka laxen med majonnäs eller crème fraiche för att den ska bli extra saftig
Idag blev det med en räksås till som är så otroligt god att man skulle kunna sitta och sleva i sig den med sked Den fick ett gott betyg här hemma, så den kommer absolut göra massa gånger framöver
Vill man göra den enklare och snabbare så fungerar det med pulvermos och färdigskalade räkor också - det blir också gott - men det går inte att jämföra med den andra varianten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.