Laxfärserad rödtunga i vitvinsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 rödtungefiléer eller annan plattfisk (ca 700 g)
  • 250 g laxfilé
  • 1 krm salt
  • ½ krm vitpeppar
  • 1 ägg
  • ½ dl grädde
  •  
  • SÅS
  • 2 dl vitt vin
  • 1 finhackad schalottenlök
  • 1 - 2 msk fiskfond
  • 3 dl grädde
  • ½ - 1 krm kajennpeppar
  • 1 - 2 msk maizena redning för ljusa såser
  •  
  • GARNERING
  • Räkor
  • löjrom
  • gräslök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.