4 rödtunga à 300g. 4 rödtunga à 300g olivolja, till stekning smör, till stekning 1 dl olivolja 8 klyftor vitlök, tunt skivade 8 chili, små torkade Salt, efter smak Peppar, efter smak 1 citron, klyftad
Ugn. 200º. Skölj och torka av filéerna. Salta och peppra dem. Vik dem tredubbla och panera i idealmjöl. Stek dem i smör i medelvarm stekpanna, ca 2 minuter per sida
Fräs falukorven i skivor i hälften av smöret i en stekpanna. Tag upp och lägg åt sidan. Fräs vitlök, curry, timjan, kokos och gul lök i resten av smöret samt fettet som blev kvar i pannan i pannan
Ja vad skall man säga när man sitter och titta ut över takåsarna, när luften är krispig och himlen är kristallklar samtidigt som hela lägen luktar stekt fisk
Vill du ha en exotisk tårta med söt och frisk fyllning och pampig garnering ska du prova denna. Tårtan är fylld med en söt kokosmousse och frisk jordgubbsmousse med lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.