Särskilt om man tillagar dem i ugnen med lite olivolja och salt. För jooo, det är gott med brysselkål. Så jag svängde förbi Coop och köpte hem lite butternutsquashoch brysselkål
Borsta butternutskivornamed olivolja och placera dem på en plåt med bakpapper. Om du som jag inte har en paninipress, använd en helt vanlig grillpanna med en tallrik och mortel i marmor (eller något annat tungt) som press
Jag vände ner gnocchin i brynt smör, eller beurre noisette som det heter på franska på grund av den nötiga smaken som framträder på smöret när det brynt en stund, tillsammans med rostade hasselnötter, créme fraiche och färsk gräslök
Dela squashen på längden, ta ur kärnor och så mycket av de fibrösa trådarna du orkar med. Mixa tomater och vitlök, spä med lite vatten om såsen är tjock, smaka av med mer olivolja, salt och peppar
Spara en näve spenat och stek upp resten i smör och vitlök,salta och peppra. Blanda i pumpan, den sparade spenaten,pinjenötterna och pastan i den varma spenaten
Pumpan serverades sedan med blomkålsris och svartkål och för att det liksom skulle gå ännu fortare så köpte jag färdig grillad kyckling och strimlade ner, och toppade sedan hela kalaset med ytterligare finriven parmesan
Dessa laxbiffar är vansinnigt goda tillsammans med den kalla såsen med lite hetta i. Laxbiffar eller fiskbiffar i allmänhet är långt ifrån krångligt att göra, bara fisk och ett knäckt ägg är grunden
The post Laxbiffarmed dill och citron – Paleo och LCHF-vänliga appeared first on ceciliafolkesson. I går invigde jag min nya matberedare och gjorde laxbiffar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.