Den här ugnsbakade saftiga laxenmed en len citron ochbasilikasås fick bli veckans fiskrätt. Vi åt den med pressad potatis och en sallad gjord på rödbetsblast
Smaka av med salt och peppar. Mixa basilikablad, parmesanost och crème fraiche. Basilikasås. Servera med kokt potatis, kokt sparris, kokta sockerärter och citron
Lägg laxen i formen och strö på citronpepparn. Vi åt den med kokt potatis och färska grönsaker. Vi har nämligen beslutat oss för att prova att utesluta fisk ur vår kost och bara äta vegetariskt
Lägg laxen i ugnsfast form, salta och peppra och. Salt och peppar. Serveras varmt tillsammans medlaxen. Ansa under tiden sparris och lök, skär dem i bitar
Lägg laxen i ugnsfast form, salta och peppra och. Salt och peppar. Serveras varmt tillsammans medlaxen. Ansa under tiden sparris och lök, skär dem i bitar
Lägg laxenmed skinnsidan uppåt i en ugnsform. Ta ut och låt laxen svalna i lagen. Inkokt lax. Dra sedan långa remsor av moroten med potatisskalaren och lägg i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.