Stekt eller glazerad lök blir så mycket godare om man långsamt under en längre tid glazerar lök på lägre värme, man får en otroligt god smak eftersom lökens naturliga sötma karammeliseras under lång tid och lyfter smaken
Vi äter alltför sällan anka, trots att det är lättlagat och blir en riktig festmåltid. Igår hade vi vänner på middag och det blev ankbröst, potatispaté, rödvinssås och lite picklad rödlök
F. ö. r. e. n. t. i. d. s. a. f. c. k. j. g. m. l. ä. u. å. o. V. p. v. ,. B. G. é. h. (. ). S. b. H. A. R. I. 6. 0. -. 8. C. è. 1. M. P. x. 2. 5. 4. 3. y. ½. L. T. K. U. Ä. g r. d l
Fick tag i några finfina lammkotletter som blev helt perfekt stekta. Svampsåsen till var jättegod, kanske inte som lamm-rosmarin-jättegod, men ändå jättegod
Lite variation till lasagne eller köttfärssås och en perfekt rätt att förbereda då de antingen passar bra att ha färdig i kylen och ta fram en dag efter jobbet eller att du förberett den stekta köttfärsen och har i kylen och en bunke med rå skalad potatis i vatten
Måste dela med mig av denna enkla men ack såååå goda middag som vi. åt igår kväll jag och Magnus. Stek en köttbit eller två i stekpannan, vi valde mörad ryggbiff, en klick ädelost som får smälta ner
Steg 1. För koka broccolin. Steg 2. Skär upp champinjonerna och kalkonbaconen och stek dom. Steg 3. Blanda grekiska yoghurten , grädden , Philadelphiaosten och ägg samt krydda och tillsätt sambal oleak