Lax i krämig sås
Norrmejerier.se
Norrmejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g benfri lax, torsk eller hälleflundra
  • 11 dl vatten
  • 13 msk konc hummerfond
  • 11 dl Norrmejerier crème fraiche
  • 12 1/2 dl Norrmejerier Mellangrädde
  • 1 ca 2 tsk fransk senap
  • 11 knippa dill
  • 13 msk röd stenbitsrom
  • 1 saltSkär laxen i mindre bitar. Blanda vatten, hummerfond, crème fraiche, grädde och senap i en låg vid kastrull. Koka ihop såsen något. Lägg i fiskbitarna och sjud under lock ca 10 min. Hacka dillen. Rör ner dill och rom i såsen. Smaka av med salt. Låt allt få ett uppkok. –Servera med pressad potatis, blomkål eller broccoli

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.