1 saltSkär
laxen i mindre bitar. Blanda vatten, hummerfond, crème fraiche, grädde och senap i en låg vid kastrull. Koka ihop såsen något. Lägg i fiskbitarna och sjud under lock ca 10 min. Hacka dillen. Rör ner dill och rom i såsen. Smaka av med salt. Låt allt få ett uppkok. –Servera med pressad potatis, blomkål eller broccoli
Skär laxeniportionsbitar. Blanda vatten, fond, yoghurt, grädde och senap i en kastrull. Koka ihop. rör ner dill och stenbitsrom/kaviar, smaka av med salt
Lägg en klickstenbitsrom på varje laxfilé och garnera med litedill. Rör ner dill och rom isåsen. Vispa samman vatten, hummerfond, creme fraiche, grädde och senap i en låg vid kastrull eller traktörpanna
Lägg en klickstenbitsrom på varje laxfilé och garnera med litedill. Rör ner dill och rom isåsen. Vispa samman vatten, hummerfond, creme fraiche, grädde och senap i en låg vid kastrull eller traktörpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.