Temat var "Lax-flexibel lyx för lata". Häll dressingen över gurksalladen. Igår var jag på Södra teatern och lyssnade på Nina Persson och Martin Hederos
Servera laxen med den varma gurksalladen och kokt potatis. Lägg laxen i en smord ugnsform. Gurksallad. Blanda fetaost och crème fraichetill en slät massa, gärna i en matberedare
Citron och gurksallad. Servera den varma laxen med den kalla gurksalladen. Den är enkel att göra så den passar alldeles utmärkt en vardagskväll när det är så mycket annat som ska hinnas med
Koka upp vatten och socker tillgurksalladen. Gurksallad. Låt kallna och smaksätt med salt och vinäger. Servera med sesamlaxen med gurksallad, jasminris och teriyakisås
Servera omeletterna ljumna, toppade med dill och gurksallad samt bitar av varmrökt lax. Mixa äggulor, ägg, mjölk, grädde, rapsolja och ost i en matberedare till en slät smet
Lägg enriskvistarnai botten av en järngryta och täck dem med ett lock som går ner i grytan. Lägg sedan laxbitarna ovanpå locket och lägg på grytans eget lock
Vispaihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tidfinns gör dagen före för bästa smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.