Servera den varma laxenmed den kalla gurksalladen. Häll sesamfrön på en tallrik och vänd laxen däri. Denna laxrätt är så god att jag skulle kunna äta den varje vecka
sherry samt lite sesamolja (det kan vara bra att ta det försiktigt med den eftersom den har en säregen smaks om inte alla gillar men som jag bidrar till den distinkta asiatiska smaken)
Placera laxen ovanpå och dekorera med mer bladpersilja/koriander. Lax är ju både så nyttigt och gott och här kommer ett recept som jag absolut tycker att ni ska testa
för 3 stycken mellanstora tortillas (som på bilden)30 g majsmjöl/vetemjöl med råg1 msk vatten1/2 kryddmått salt3 g bakpulverBlanda ihop alla ingredienser till en fast deg och jobba med den i 5 minuter. Låt vila i 20 minuter och dela sedan i 3 delar och kavla ut på ett. 20 minuter och. 3 delar och
Nu hade jag köpt hem ett stort knippe koriander och ville använda det och då hamnade laxen i foliepaket med koriander, chili, ingefära, lime och lite grönsaker
4 4 port ris eller annat gryn 1 gurka 1/2 påse salladslök (à 125 g) 1 lime salt peppar 500 g laxfilé 1 msk olja 1 msk tandoorikrydda 2 dl matyoghurt Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.