Öppen lasagnemed knaperstekt bacon, champinjoner, färskost och en massa god gräslök och salladslök. Färska lasagneplattor är toppen att använda här, de behöver inte kokas många minuter och blir vansinnigt gott att ”bygga ihop” med vad du själv föredrar eller har i kylskåpet
Varva lasagneplattor, köttfärssås, riven ost och béchamelsås i en inoljad djup form. Strimla/hacka bacon och stek i en stor gryta med olivolja och lägg i den hackade löken på slutet
Jag använde Valios laktosfria cream cheese istället för ricotta. Jag gjorde pastan exakt som det står i hennes recept men mina plattor blev lite konstiga så jag gjorde en lasagne av alltihop istället
Av lasagneplattor-spill gjorde jag pastaremsor som jag åt med köttfärssåsen som blev över. Den är glutenfri och nästintill komjölkfri (om man inte räknar med parmesan, men den klarar jag av)
Var dock noggranna med att reglera temperaturen efterhand så att det inte blir för varmt. Låt de friterade blommorna sedan vila på hushållspapper, alldeles snabbt, på en tallrik så att de blir av med överflödig olja, strö över rikligt med havssalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.