Här kommer en snabblagad och fruktansvärt mumsig lasagne som med fördel serveras inte alltför varm. Varva lasagneplattor, keso, tomatröra, löken, solrosfrön och ost
Öppen lasagnemed knaperstekt bacon, champinjoner, färskost och en massa god gräslök och salladslök. Färska lasagneplattor är toppen att använda här, de behöver inte kokas många minuter och blir vansinnigt gott att ”bygga ihop” med vad du själv föredrar eller har i kylskåpet
Dagens lasagne blev en rejäl på tre varv majsplattor med en hel förpackning Oatly iMat förvandlad till bechamelsås med lite majsstärkelse ( OBS, iMat är inte naturligt glutenfritt, välj annan växtbaserat grädde om ni är osäker på att klara den ), grillad paprika, zucchini, champinjoner, röda linser som kokat sig krämiga i en god buljong
Varva lasagneplattor, köttfärssås, riven ost och béchamelsås i en inoljad djup form. Strimla/hacka baconoch stek i en stor gryta med olivolja och lägg i den hackade löken på slutet
Varva grönsaks/baconröra, tomatsås, lasagneplattoroch ostskivor i en ugnsform. Jag gjorde pastan exakt som det står i hennes recept men mina plattor blev lite konstiga så jag gjorde en lasagne av alltihop istället
Tryck till de sista plattorna lite extra och toppa med den sparade såsen och persiljan. Varva de blandade såserna med pastaplattorna i tre lager, i en ugnsfast form
Tryck till de sista plattorna lite extra och toppa med den sparade såsen och persiljan. Varva de blandade såserna med pastaplattorna i tre lager, i en ugnsfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.