Rör samman havredrycken och vattnet. Tillsätt resten av vätskan och margarinet. Grädda i het lag och servera direkt med t ex mjölkfri glass eller mjölkfri grädde samt sylt eller bär
Idag var det tungt att gå upp, har ont i kroppen och känner mig riktigt sliten. Har ni inte testat dessa glutenfria kanelbullar är det nästan ett måste
Namnskyddade korvar så som wienerkorv och falukorv ska vara glutenfria. De som tror att man som laktos och glutenintolerant inte kan äta en korvstroganof f har fel
Rör samman havredrycken och vattnet. Tillsätt resten av vätskan och margarinet. Ingredienser 3 ½ dl glutenfri fin mix 1 tsk bakpulver 1 tsk socker 2 ½ dl havrebaserad dryck 2 ½ dl kallt vatten ½ dl mjölkfritt flytande margarin Gör så här 1. Grädda i het lag och servera direkt med t ex mjölkfri glass eller mjölkfri grädde samt sylt eller bär 3 ½ dl glutenfri fin mix
Idag är det en härlig vårdag på utsidan och fåglarna sjunger ikapp. Härligt. The post Nyttig thaisoppa med röd curry och kokosmjölk (laktosfri & glutenfri) appeared first on Angelas Heaven
Till botten använde jag glutenfria havregryn (havregryn är egentligen naturligt glutenfria men hanteras i fabriker som även producerar produkter med gluten så är man väldigt känslig är det bäst att köpa glutenfria som garanterar att det inte finns spår av gluten) och tahini (sesampasta) för att komma runt användandet av nötter
Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt. Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag
Här bjuder jag er på receptet och skyll inte på mig om ni också blir fast. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Allt det tycker jag det här brödet uppfyller. Det känns helt otroligt, och det ska sannerligen firas. Men idag blir det ett riktigt gott glutenfritt matbröd
Smaken är riktigt chokladig, och konsistensen är lagom kladdig, och den smälter nästan i munnen. Kikärtsspad är ett substitut för äggvita, och agerar alltså bindande (håller ihop bakverken)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.